Talentenspel

Talentenspel


Het talentenspel nodigt je op een speelse manier uit om jezelf, op diepgaande wijze, te verbinden met je potentie, je kracht, je vreugde, je liefde etcetera, en tegelijkertijd toont het 贸贸k wat je nog verhindert om daar vanuit te leven.

Het is als het ware een spiegel voor je ziel.


Het spel spreekt je intu茂tie aan - een vorm van wijsheid, die altijd en moeiteloos beschikbaar is, maar vaak wordt overstemd door overmatige mentale activiteit.

Veel mensen zijn, in wezen, verleerd om op intieme wijze naar zichzelf te luisteren.

Door af te stemmen op je eigen (intu茂tieve) wijsheid, verbind je je bewust met wie je ten diepste bent, en alle waarden die in jezelf besloten liggen. 


Je kunt het spel in iedere situatie, en op ieder moment, spelen: de spiegel toont precies wat op dat moment, in die situatie van belang is. Je kunt het nooit 'fout' doen!

Het is een ervaringsgericht spel, waardoor je niet alleen je inzicht vergroot, maar dit ook meteen integreert: je ziet het 茅n beleeft het, als in een innerlijke reis.

Talenten zijn uiterst natuurlijke (aangeboren) krachten die zich graag voor je inzetten, en op ieder gebied van je leven - werk, relaties, hobbies, welzijn - hun steentje bij willen dragen.

Wat vaak vergeten wordt is dat je talenten 贸贸k - en misschien wel in de eerste plaats! - beschikbaar zijn voor je eigen welzijn.

De kunst is dus om je bewust te zijn van je talenten, zodat je 贸贸k zorg voor ze kunt dragen, en ze daadwerkelijk tot hun recht kunt laten komen.

Als je talenten blij en levendig zijn, dan ben jij dat ook!


Je speelt het spel in je eigen tempo en bepaalt zelf zowel het aantal, als de frequentie van de sessie(s) - ik stem dit graag op jouw behoefte af.